Maximaal genieten!

Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

  • 27m²
  • 1 slaapkamer
  • Airconditioning / verwarming
  • 2 eenpersoonsbedden + 2 persoons slaapbank
216,- per week Bekijk deze aanbieding

Amore Bungalow details & informatie

De gezellige kitchenette heeft een slaapbank en de slaapkamer zorgt voor een fijne nachtrust. De badkamer beschikt over een douche en toilet. En jouw eigen terras met tuin is een heerlijke plek om samen te genieten: stel je voor dat je ’s ochtends wakker wordt en geniet van een kopje koffie met verse broodjes van het bakkertje terwijl de zon op komt – dat is toch super? De Amore Bungalows zijn geschikt voor maximaal vier personen en binnen is er airco en verwarming om het hele jaar door een aangenaam verblijf te garanderen.

De Wi-Fi zorgt ervoor dat je verbonden blijft, terwijl je op de satelliet-tv kunt ontspannen met internationale tv-zenders. En als je graag kookt, vind je in de keuken alles wat je nodig hebt, van een magnetron en een koelkast met vriesvak tot pannen en serviesgoed. Maar het avontuur stopt niet bij de bungalow. Camping Piani di Clodia biedt toegang tot het waterpark Catullo en Virgilio, waar jij en de kids urenlang waterplezier beleven!

Daarnaast zijn er natuurlijk volop animatie-activiteiten en kun je gebruikmaken van het strand aan het Gardameer, waar je kunt zwemmen, varen of gewoon genieten van het uitzicht. De Amore Bungalows zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan, voor de kids zijn er kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar en voor extra gemak kun je bij de receptie een haardroger of strijkijzer lenen tegen een borg. Klinkt dit als jouw ideale accommodatie? Wacht niet langer en boek jouw verblijf via de goedkoopste aanbieders door ons geselecteerd op Camping Piani di Clodia!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Sky Tenten

Met je gezin op zoek naar een luxe glamping accommodatie op Piani di Clodia met nét iets meer ruimte? Dan moet je de Sky Tenten echt overwegen! Met een oppervlakte tot 30m² en geschikt voor vier personen is er genoeg ruimte. In de ochtend wakker worden en uitkijken over het Gardameer, wat wil je nog meer?

Meer informatie
Lux Tenten

De zogeheten Lux Tenten op Camping Piani di Clodia zijn top als jij met het gezin op zoek bent naar een voordelig glamping accommodatie. Ze bieden ruimte voor maximaal vijf personen, hebben een mooi houten terras en beschikken over een oppervlakte van 28m².

Meer informatie
Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

Meer informatie