Maximaal genieten!

Valpolicella Bungalow

De Valpolicella Bungalows bij Camping Piani di Clodia zijn top voor jou en je gezin. Het ruime terras, de 2 slaapkamers en de tuin maken het ideaal om samen met je hond te genieten van de buitenlucht!

  • 35m²
  • 2 slaapkamers
  • Airconditioning / verwarming
  • Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden + slaapbank
219,- per week Bekijk deze aanbieding

Valpolicella Bungalow details & informatie

Deze charmante bungalows, vernoemd naar de beroemde Valpolicella-wijnstreek, bieden plek voor maximaal vijf personen. Deze bungalows voorzien van een gezellige woonkamer met een slaapbank , een keuken, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. Je verblijft in een accommodatie met alles erop en eraan: Wi-Fi, airconditioning, verwarming en een tv met satellietkanalen voor ontspannen avonden.

De keuken is praktisch ingericht met een magnetron, koelkast met vriesvak, filterkoffiezetapparaat en zelfs een mokka-pot voor een authentiek kopje Italiaanse koffie. Een dag aan het Gardameer biedt talloze mogelijkheden. Begin met een frisse duik in het waterpark Catullo en Virgilio, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken op de glijbanen, terwijl jij relaxt op een ligbed onder een parasol. Ontdek zeker pittoreske dorpjes rondom het meer, zoals Lazise en Bardolino, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten zoals huisgemaakte pasta en verse visgerechten.

’s Avonds kun je terugkeren naar je bungalow en genieten van een (Italiaanse) pizza op het buitenterras, gevolgd door een wandeling langs het strand: heerlijk! Het animatieteam zorgt voor vermaak voor jong en oud met leuke activiteiten en shows. Mocht je iets extra’s nodig hebben, zoals handdoeken of een kinderbed, dan zijn deze eenvoudig te regelen bij de receptie. Klinkt dit als de ideale vakantie voor jou en je gezin? Wacht dan niet langer en boek je verblijf in de Valpolicella Bungalows op Camping Piani di Clodia!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Sky Tenten

Met je gezin op zoek naar een luxe glamping accommodatie op Piani di Clodia met nét iets meer ruimte? Dan moet je de Sky Tenten echt overwegen! Met een oppervlakte tot 30m² en geschikt voor vier personen is er genoeg ruimte. In de ochtend wakker worden en uitkijken over het Gardameer, wat wil je nog meer?

Meer informatie
Lux Tenten

De zogeheten Lux Tenten op Camping Piani di Clodia zijn top als jij met het gezin op zoek bent naar een voordelig glamping accommodatie. Ze bieden ruimte voor maximaal vijf personen, hebben een mooi houten terras en beschikken over een oppervlakte van 28m².

Meer informatie
Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

Meer informatie