Maximaal genieten!

Home Bungalow

Bij Camping Piani di Clodia wacht je een heerlijke vakantie in de bungalow home. Deze charmante bungalow in een “L”-vorm, heeft een eigen privé tuin en is de goedkoopste bungalow van de camping.

  • 40m²
  • 2 slaapkamers
  • Airconditioning / verwarming
  • Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden + slaapbank
312,- per week Bekijk deze aanbieding

Home Bungalow details & informatie

Je hebt twee slaapkamers tot je beschikking, elk met een eigen badkamer voorzien van toilet, bad en douche. De gezellige woonkamer is perfect voor ontspannen avonden en beschikt over een keuken en een comfortabele slaapbank. Stel je voor dat je wakker wordt in een heerlijk tweepersoonsbed, terwijl de kids nog even slapen in hun eigen eenpersoonsbedden.

De ochtend heerlijk beginnen terwijl je een kopje Italiaanse espresso zet met de aanwezige mokka-pot, wat wil je nog meer? Je kunt ook kiezen voor een snelle hap uit de magnetron of iets meer uitgebreid met de vaatwasser bij de hand om daarna snel weer van de dag te genieten. De betegelde buitenruimte biedt een fantastische plek om te ontbijten in de zon, of om ’s avonds te ontspannen met een glas wijn. De twee ligbedden nodigen uit om lekker te luieren terwijl je een boek leest of gewoon geniet van de rust.

Voor wat entertainment hoef je niet ver te zoeken: je hebt toegang tot het waterpark Catullo en Virgilio, waar je heerlijk kunt spetteren en zonnen op ligbedden onder de parasols. Tijdens je verblijf kun je ook gebruikmaken van de animatie-activiteiten en het strand ligt op loopafstand. Voor extra gemak zijn er opties zoals handdoeken, lakens, een kinderbedje en zelfs een strijkijzer beschikbaar bij de receptie. Boek je verblijf in de Home Bungalow en beleef een onvergetelijke vakantie vol comfort en plezier!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Sky Tenten

Met je gezin op zoek naar een luxe glamping accommodatie op Piani di Clodia met nét iets meer ruimte? Dan moet je de Sky Tenten echt overwegen! Met een oppervlakte tot 30m² en geschikt voor vier personen is er genoeg ruimte. In de ochtend wakker worden en uitkijken over het Gardameer, wat wil je nog meer?

Meer informatie
Lux Tenten

De zogeheten Lux Tenten op Camping Piani di Clodia zijn top als jij met het gezin op zoek bent naar een voordelig glamping accommodatie. Ze bieden ruimte voor maximaal vijf personen, hebben een mooi houten terras en beschikken over een oppervlakte van 28m².

Meer informatie
Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

Meer informatie