Maximaal genieten!

Maxicaravan Naturalgreen

Verblijf in de maxicaravan naturalgreen van Camping Piani di Clodia en beleef een vakantie vol comfort midden in het groen, samen met je trouwe hond. Hier vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te ontspannen!

  • 35m²
  • 2 slaapkamers
  • Airconditioning / verwarming
  • Tweepersoonsbed + twijfelaar + hoogslaper
359,- per week Bekijk deze aanbieding

Maxicaravan Naturalgreen details & informatie

De Maxicaravan Naturalgreen bij Camping Piani di Clodia biedt ruimte aan vijf personen en heeft twee gezellige slaapkamers en een woonkamer waar je samen kunt genieten van een heerlijke maaltijd. De volledig uitgeruste keuken heeft alles wat je nodig hebt, van een magnetron en filterkoffiezetapparaat tot een gasfornuis en serviesgoed. Na een dag vol avontuur kun je in de woonkamer ontspannen met een film op de TV-SAT.

Op de omheinde veranda kun je heerlijk barbecueën en genieten van een versbereide lasagne of een lokaal visgerecht van bijvoorbeeld de markt in Peschiera del Garda. De veranda zorgt ervoor dat je hond veilig kan rondrennen terwijl jij geniet van een glas lokale wijn aan de buitentafel. De badkamer is voorzien van een douche en toilet en er is een welkomstset voor de badkamer aanwezig. Verder is de maxicaravan uitgerust met airco en verwarming, zodat je verblijf altijd aangenaam is, ongeacht het weer. Voor extra gemak zijn er kussens, dekens en een droogrek aanwezig.

Tijdens je verblijf heb je toegang tot de waterparken Catullo en Virgilio, waar je kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Of neem deel aan de animatie-activiteiten en maak gebruik van het nabijgelegen strand voor een ontspannen dag in de zon. Een privéparkeerplaats is inbegrepen, zodat je altijd makkelijk je auto kunt parkeren. Boek nu je verblijf in de Maxicaravan Naturalgreen en maak van je vakantie een super ervaring samen met je gezin en (eventueel ook) hond!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Sky Tenten

Met je gezin op zoek naar een luxe glamping accommodatie op Piani di Clodia met nét iets meer ruimte? Dan moet je de Sky Tenten echt overwegen! Met een oppervlakte tot 30m² en geschikt voor vier personen is er genoeg ruimte. In de ochtend wakker worden en uitkijken over het Gardameer, wat wil je nog meer?

Meer informatie
Lux Tenten

De zogeheten Lux Tenten op Camping Piani di Clodia zijn top als jij met het gezin op zoek bent naar een voordelig glamping accommodatie. Ze bieden ruimte voor maximaal vijf personen, hebben een mooi houten terras en beschikken over een oppervlakte van 28m².

Meer informatie
Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

Meer informatie