Maximaal genieten!

Maxicaravan Romeo

Op zoek naar een vakantiebestemming die duurzaam en toch comfortabel is? De maxicaravan Romeo bij Piani di Clodia is dan één van de beste keuze. Met voldoende ruimte voor maximaal vijf personen is deze stacaravan helemaal geschikt voor jou en je gezin!

  • 35m²
  • 2 slaapkamers
  • Airconditioning / verwarming
  • Tweepersoonsbed + twijfelaar + hoogslaper
476,- per week Bekijk deze aanbieding

Maxicaravan Romeo details & informatie

De Maxicaravan Romeo heeft twee gezellige slaapkamers, een woonkamer met een keuken en een comfortabele badkamer. De houten veranda is perfect om ’s ochtends te genieten van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over het Gardameer. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt, van een filter-koffiezetapparaat tot een koelkast met een klein vriesvak, zodat je je favoriete maaltijden kunt bereiden.

Na een dag vol plezier in het waterpark Catullo of Virgilio, kun je terugkeren naar de Romeo stacaravan en ontspannen op het buitenterras. Hier vind je een tafel, stoelen en ligbedden om heerlijk te ontspannen. Voor entertainment is er een TV-SAT met zenders zoals RAI en Mediaset, en je hebt toegang tot Wi-Fi om je favoriete series te streamen. Extra comfort vind je in de vorm van airconditioning en verwarming, en er is een kluis om je waardevolle spullen veilig te bewaren. Voor de kids kun je kinderbedden en stoelen huren, en de receptie biedt een haardroger en strijkijzer tegen een kleine borg.

Het strand is vlakbij, en je kunt genieten van animatie-activiteiten voor zowel kids als volwassenen. Ook ligbedden en parasols zijn beschikbaar, afhankelijk van beschikbaarheid, zodat je volop kunt relaxen. Klinkt dit als de vakantie waar je naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en boek je verblijf in de Maxicaravan Romeo bij Piani di Clodia!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Sky Tenten

Met je gezin op zoek naar een luxe glamping accommodatie op Piani di Clodia met nét iets meer ruimte? Dan moet je de Sky Tenten echt overwegen! Met een oppervlakte tot 30m² en geschikt voor vier personen is er genoeg ruimte. In de ochtend wakker worden en uitkijken over het Gardameer, wat wil je nog meer?

Meer informatie
Lux Tenten

De zogeheten Lux Tenten op Camping Piani di Clodia zijn top als jij met het gezin op zoek bent naar een voordelig glamping accommodatie. Ze bieden ruimte voor maximaal vijf personen, hebben een mooi houten terras en beschikken over een oppervlakte van 28m².

Meer informatie
Amore Bungalow

Je vindt de Amore Bungalows op Camping Piani di Clodia in het hart van de camping. De tweekamerappartementen zijn uitermate geschikt voor als jij met het gezin op vakantie gaat en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent – dit zijn namelijk de goedkoopste opties!

Meer informatie