Plaats Leuke uitstapjes in de buurt

Jungle Adventure Park

Op zo’n 30 km van Piani di Clodia, in de gemeente San Zeno di Montagna (VR), vind je het Jungle Adventure Park. Dit avonturenpark in de bomen biedt je, met de juiste uitrusting en alle veiligheid, de kans om uitdagende parcours te overwinnen terwijl je 6-7 meter boven de grond zweeft. Denk aan touwladders, platforms, jungle bruggen, balken, lianen, Tibetaanse bruggen, katrollen en nog veel meer. Voor de kids van 3 tot 6 jaar is er een speciaal babypark en er zijn verschillende routes voor elke leeftijd en niveau.

Heb je altijd al door de lucht willen slingeren als Tarzan of je een echte Indiana Jones in het bos willen voelen? Hier kan het! In het schitterende groen van San Zeno di Montagna kun je al je avonturiers dromen waarmaken. Kies uit drie spannende routes, elk aangepast aan je leeftijd en niveau.

De routes brengen je over kabelbanen, visnetten, evenwichtsbalken, de Himalayabrug, Canadese brug, Junglebrug, Apenbrug, beer balken en het zeeroversnest. Uiteraard is alle veiligheidsuitrusting inbegrepen en krijg je een uitgebreide uitleg met simulaties. Je wordt vanaf de grond begeleid, zodat je je helemaal kunt focussen op het avontuur. En doe je liever wat rustiger aan? Dat kan, er is namelijk een botanisch pad en een fitnessparcours in het park.