Plaats Leuke uitstapjes in de buurt

Canevaworld

Canevaworld, gelegen direct naast Camping Piani di Clodia is een themapark dat bestaat uit verschillende zones die allemaal iets unieks te bieden hebben. We lichten ze hieronder kort uit: in Movieland Park duik je in de wereld van films. Dit park is een eerbetoon aan de filmindustrie met spectaculaire actiescènes, spannende attracties en indrukwekkende filmsets. Het park is sinds de jaren tachtig voortdurend vernieuwd en beslaat nu een gigantisch terrein van 280.000m². Met meer dan 40 attracties ben jij hier echt nog lang niet uitgekeken!

Dan is er Caneva Aquapark, een tropisch paradijs dat je meeneemt naar een Caribisch eiland. Hier kun je genieten van de zon op stranden met fijn wit zand, zwemmen in kristalhelder water en de spanning opzoeken op de vele waterglijbanen. En wil je iets meer ontspanning? Dat kan! Er is genoeg ruimte om te relaxen onder de palmbomen terwijl de kids veilig spelen!

Voor een unieke ervaring kun je naar de Medieval Times, waar je een middeleeuws spektakel beleeft. Denk aan ridders die strijden in een steekspel toernooi en een koninklijk banket met onbeperkte drankjes. Of ga naar het Rock Star Restaurant, waar je in de sfeer van de jaren ’50 kunt genieten van een All You Can Eat diner. Dit restaurant brengt je terug naar de gloriedagen van rock ’n roll met een sfeer die doet denken aan de iconische Amerikaanse Hard Rock Cafés. Een bezoek aan Canevaworld is eigenlijk pas compleet als je het hele park hebt verkend. TIP: bestel je tickets van tevoren online voor korting en snelle toegang, zodat je meteen kunt beginnen met genieten.